Persbericht nieuwe Linssen 45 SL AC nadert voltooiing
Linssen Yachts - www.linssenyachts.com
PERSBERICHT
Nieuwe Linssen 45 SL AC nadert voltooiing
De Linssen 45 SL is het nieuwste jacht uit de Linssen SL-serie van sportieve waterverplaatsers. Een elegante verschijning die bijzonder geschikt is voor langere vaartochten met familie en vrienden ‘in uw eigen bubble’ veilig door heel Europa. Maar natuurlijk ook gewoon voor een lang weekend in eigen land. 
De Linssen SL-serie bestaat al uit de Linssen 30 SL (9,70 m), 35 SL (10,70 m) en 40 SL (12,85 m) in zowel de AC-versie met achterkajuit als Sedan-versie met grote open kuip. Alle jachten in de Linssen SL-serie hebben het markante en herkenbare 'Bow-up' design.

Nu wordt daar de 45 SL AC aan toegevoegd. Net als de Grand Sturdy 45.0 AC uitgevoerd met drie cabines. De achterkajuit met groot tweepersoonsbed, toilet en douche en heel veel opbergkasten en lades. De voorkajuit met eveneens een dubbelbed en de gastencabine met twee losse bedden delen de toilet en douche in de gang naar het voorschip. De salon is bijzonder ruim en efficiënt ingericht met comfortabele L-bank. De U-vormige pantry en vis-a-vis dinette zijn van alle gemakken en comfort voorzien en bieden genoeg ruimte om langere tijd te verblijven.
Comfort wordt ook ervaren door het Linssen Compartment Controlled Heating-systeem, eenvoudige en bedrijfszekere elektronica dankzij het ICCESS CAN-bus schakelsysteem en de duidelijke posities van alle modules in de machinekamer.

Op het riante achterdek bevindt zich een ruime U-vormige geïntegreerde zitbank en hier is natuurlijk tevens de ruime stuurstand met vaste stuurstoel.
De Linssen 45 SL AC zal worden gepresenteerd tijdens de Linssen Spring Edition
DATUM: 13-19 mei 2022
TIJD: Dagelijks van 10.00  -16.00 uur
LOCATIE: Linssen Yachts, Maasbracht
www.linssenyachts.com
© Linssen Yachts BV
Brouwersstraat 17,
Postbus 7172,
NL-6051 AD MAASBRACHT
Nederland
www.linssenyachts.com
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Copyright © 2022 Linssen Yachts B.V., All rights reserved.