Nieuwsbrief Nassau Scheepsbenodigdheden

Het vaarseizoen komt eraan!

We kunnen eindelijk de winterdagen achter ons laten want het mooie weer staat voor de deur. Tijd om er op uit te trekken met de boot. Om zorgeloos van uw tijd op het water te genieten is een goede voorbereiding alles. Kom gerust eens langs in de winkel en onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen.
Antwerp Nautical Event
Het belooft een leuk en spannend jaar te worden voor Nassau Scheepsbenodigdheden. We hebben heel wat nieuws in petto. Ben je benieuwd naar wat er allemaal op ons afkomt? Volg dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Noteer alvast 18 en 19 september in uw agenda voor het Antwerp Nautical Event 2021.
Ontdek meer over het event op onderstaande links
Facebook
Website
Yachtverzekering
Om volop te kunnen genieten van uw yacht is een goede verzekering essentieel. Daarom is Nassau Scheepsbenodigdheden trots om zijn nieuwe partner voor te stellen, de marktleider op gebied van yachtverzekeringen in België: Huysman Yacht Insurance.

Onze nieuwe partner loopt over van passie voor zee en wind, maar ook voor het aanbieden van veiligheid, zekerheid en gemoedsrust. Dankzij hun jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met de gevestigde maatschappijen bent u er zeker van dat uw boot goed verzekerd is. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen, kan u eenvoudig een formulier invullen in onze winkel of online. Onze medewerkers staan u graag bij waar nodig.
Uitrusting aan boord
De laatste jaren wordt er meer en meer controle uitgevoerd op de aanwezigheid van de juiste uitrusting aan boord van pleziervaartuigen. Om te overlopen of u al het nodige aan boord heeft, kan u bij ons in de winkel terecht.

Bespaar uzelf het gedoe en laat Nassau Scheepsbenodigdheden het werk voor u doen. Geef de nodige informatie door in verband met vaargebied en type gebruik en we maken voor u een pakket klaar met al de benodigdheden. Snel, eenvoudig en zorgeloos op het water.

Indien u de benodigdheden al aan boord heeft, vergeet dan zeker niet de verschillende vervaldata (pyro’s, EHBO) en service data (brandblusser, reddingsvesten) na te kijken. Zowel voor service als voor het vernieuwen van vervallen materialen staan we u graag bij.
 
Nassau Scheepsbenodigdheden BVBA 
+32 (0)3 233 00 67
info@nassau.be

Facebook / Website

Facebook / Website


Copyright © 2021 Nassau Scheepsbenodigdheden/De Wit Bunkering - Alle rechten voorbehouden.

U kan ons contacteren via:
Nassau Scheepsbenodigdheden
Asiadok-Oostkaai 28D
Antwerp 2030
Belgium

Add us to your address book