Agoria Solar Team - De laatste voorbereidingen in Marokko! ☀
Agoria Solar Team
+32 16 32 97 91
www.solarteam.be
Andreas Vesaliusstraat 13, 3000 Leuven
 

Laatste voorbereidingen voor
de race in Marokko 🐪

Hallo!

Minder dan drie dagen voor de start van de Solar Challenge Morocco zijn we druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor de wedstrijd! Naast deze voorbereidingen zijn we ook bezig met de technische keuring van de BluePoint Atlas & hebben we de race gesimuleerd zonder de zonnewagen.
Tijdens de racesimulatie heeft het konvooi de eerste 300 km van het parcours afgelegd. Dit bracht ons door prachtige maar ook zeer drukke dorpjes, woestijnlandschappen en zelfs de eerste bergpas hebben we al verkend. De racesimulatie verliep vlot. Het zal een hele uitdaging worden om de BluePoint Atlas door het hectische verkeer en de uitdagende landschappen te begeleiden, maar we zijn zo toch al goed voorbereid. 
Verder heeft het team ook de laatste voorbereidingen getroffen om het konvooi voor te bereiden. Zo zijn alle konvooiwagens ingericht en is de vrachtwagen, die ons materiaal zal vervoeren tijdens de wedstrijd, ingeladen. 
Naast het team is ook de wagen er natuurlijk helemaal klaar voor. De scrutineering van de BluePoint Atlas is gisteren van start gegaan. Tijdens deze technische keuring wordt nagekeken of de deelnemende zonnewagens geschikt zijn voor de baan en of ze voldoen aan de regelgeving in verband met remmen, lichten, visibiliteit... Zondag zal aan de hand van een kwalificatieronde ook de startpositie bepaald worden!
Naast al de voorbereidingen is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. Zo hebben we enkele andere deelnemende teams al leren kennen tijdens een vriendschappelijke voetbalmatch! ⚽
Solar Challenge Morocco 2021
Van maandag 25 oktober tot en met vrijdag 29 oktober
Zonnige groetjes,
Het Agoria Solar Team ☀️
tekst en foto's © Agoria Solar Team
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Flickr
POWERED BY