Persbericht: Linssen Spring Boat Show 13-19 mei 2022
Linssen Yachts - www.linssenyachts.com
PERSBERICHT
Kom naar de Linssen Spring Boat Show

13 - 19 mei 2022
Proefvaren met een Linssen?
Dat kan tijdens hét proefvaarevenement van Zuid-Nederland: de Linssen Spring Boat Show. In de haven van Linssen ligt een brede selectie Linssen-jachten in diverse lengtes en uitvoeringen voor u klaar. Zo kunt u alle kenmerken en vaareigenschappen zelf ervaren.
Linssen Spring Boat Show
Data: 13 - 19 mei 2022
Tijd: dagelijks van 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Linssen Yachts, Maasbracht (NL)
Tijdens de show kunt u verschillende jachten met elkaar vergelijken. Bijvoorbeeld een AC (met achterkajuit) met de Sedan (met open kuip) en ervaar wat u het fijnste vindt. Of twijfelt u welke lengte voor u geschikt is? Bij Linssen Yachts kunt u van de diverse modelseries de verschillen en overeenkomsten tussen de types zien.
Ook in de showroom van Linssen staan diverse nieuwe en gebruikte jachten opgesteld. Zo kunt u in alle rust de verschillende jachten tot in detail bekijken. Op de Linssen-website staat een lijst  met jachten die tijdens deze week beschikbaar zijn..
Wereldprimeur Linssen 45 SL AC
De nieuwe Linssen 45 SL AC wordt tijdens de Linssen Spring Boat Show voor het eerst gepresenteerd. Met 13,98 x 4,30 m een uitermate ruim schip in de Linssen SL-serie.
www.linssenyachts.com
Het is wenselijk uw bezoek vooraf aan te melden via de website van Linssen of per email: info@linssenyachts.com zodat rekening gehouden kan worden met de aantallen bezoekers en veiligheid.
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Copyright © 2022 Linssen Yachts B.V., All rights reserved.

Ons adres is:
Linssen Yachts B.V.
Brouwersstraat 17
Maasbracht, Limburg 6051 AA
Netherlands