Copy
WWSV Nieuwsbrief van het jaar
Beste watersporter, 

Het voorbije jaar 2020 was zoals geen ander. Genieten van Wind- en Watersport werd er gelukkig in overvloed gedaan, maar soms "onder voorwaarden". 

Ontdek in deze nieuwsbrief enkele hoogtepunten van wat WWSV in 2020 samen met de clubs en sporters heeft kunnen bereiken. De Wind- en Watersport community was sterker dan ooit!

Blijf ook in 2021 het hele jaar door op de hoogte van alle WWSV nieuws via Onze BLOG op de WWSV website, de Topsport BLOGonze Facebook paginaTwitter accountLinkedIn profiel en deze nieuwsbrieven. Scrol je graag eens door foto's en filmpjes uit de wind- en watersportwereld? Volg dan zeker ons Instagram account!

Alvast een fijn nieuw jaar!
Team Wind en Watersport Vlaanderen.
Een Qcup zoals we die nog nooit zagen! Ons recreatief optimistencircuit kreeg er heel wat jonge fans bij. Bekijk de filmreportage van de finale editie!
De fietsen van het water, zo wordt stand-up paddle ook genoemd, en er werd een pak gefietst in 2020! Sport Vlaanderen opende een aantal nieuwe peddelroutes, o.a. ook de Waaslandroute (zie video). Ontdek alles over SUP op de WWSV website.
Geen traditioneel BKsurf dit jaar in Franse golven, maar eentje in de eigen Belgische golven. De Surfing Belgium tak van de federatie bracht een creatief alternatief dat meteen ook Coronaproof in de picture werd gebracht! Herbeleef het BKsurf op www.BKsurf.be
2020 was een jaar met een sterk groeiend aantal watersporters en leden! De wind- en watersport community groeide meer dan ooit! 3000 leden extra en veel nieuw-geïnteresseerden die onze sporttakken leerden kennen en prachtige watersportmomenten deelden met vrienden of familie! Binnen de bubbel vanzelfsprekend, en binnen de professionele omkadering van de clubs!
Foil Foil Foil. Er zijn nog weinig planken en boten waar die nog niet onder passen. Er waren in 2020 enkele Foil evenementen (zoals Foil Cup Belgium en het Foil Fest te Nieuwpoort, zie video), maar vanaf 2021 neemt foil vast en zeker een nog hogere vlucht!
Het digitale antwoord op "ik wil dat ook weleens doen". In 2020 lanceerden we ons gloednieuw community platform IKwatersport. Je vindt er vanaf het voorjaar 2021 terug het sportieve aanbod van alle WWSV-clubs, van initiaties over sportkampen tot trainingen en wedstrijden. Laagdrempelig, overzichtelijk en vol uitdagingen voor elk niveau!
Wind- en watersporten in je eigen huis is niet zo vanzelfsprekend, en toch was het de regel tijdens het voorjaar 2020. Sporters werden inventief en home workouts kregen een boost! Met de online lancering van #zonderwindenwater motiveerden we leden en sporters om toch in beweging te blijven!
Ook bij het zeilwagenrijden vonden heel wat nieuwe geïnteresseerden afgelopen jaar hun plezier, de nieuwe VTS-initiators 2020 hadden meteen hun handen vol. Strandzeilen, een aanrader voor elke liefhebber van wind en water die het eens droog wil houden (al is dat droog blijven geen garantie!).
Zonder partners zou onze WWSV-werking niet zijn wat ze nu is. Door hun steun kunnen we onze clubs, leden en (top)sporters de steun geven die ze verdienen, en werken we aan de watersport van de toekomst. Ook in moeilijke tijden bleven onze partners dichtbij, bedankt!

WWSV ook via online (sociale) media

Nog meer weten over WWSV, volg dan onze (sociale) kanalen via onderstaande knoppen:
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Instagram
Copyright © 2021 Wind en Watersport Vlaanderen vzw, All rights reserved.