Linssen Yachts benoemt Crawford's Marina als dealer voor Ierland en Noord-Ierland
Linssen Yachts - www.linssenyachts.com
20-JAN-2021
Linssen Yachts benoemt Crawford's Marina
als dealer voor Ierland en Noord-Ierland
De luxe jachthaven van Crawford's Marina ligt in het hart van het prachtige 'Lough Erne' bij Carrybridge in Co.Fermanagh Lakelands. Met gemakkelijke toegang tot belangrijke wegverbindingen vanuit Dublin en Belfast. 
De jachthaven van Crawford is een zeer veelzijdig bedrijf, dat ligplaatsen aanbiedt met volledige havenfaciliteiten zoals moderne douche- en toiletvoorzieningen, reparatie en onderhoud en dit alles op de pittoreske locatie aan het Fermanagh Lakelands, die het Upper- en Lower Lough Erne verbindt met het Shannon-Erne waterwegennet. De avontuurlijke schipper krijgt de kans om van Belleek naar Limerick te varen, waar een prachtig landschap wacht en avontuur gegarandeerd is. 

 Yvonne Linssen: "We zijn blij dat we bij Crawford's Marina een solide partner in Ierland hebben gevonden en dat Ronnie en Garreth Crawford vanaf 2021 het merk Linssen voor Ierland en Noord-Ierland vertegenwoordigen. De prachtige wateren en uitstekende faciliteiten maken Ierland een perfect land om met onze jachten te varen. Onze charterpartner Cruise Ireland, met bases in Carrick op Shannon, Banagher en Bellanaleck, heeft de grote vraag naar onze jachten met vijf Linssen-jachten in hun vloot al aangetoond. En het feit dat Crawford's Marina, net als Linssen Yachts, een familiebedrijf is, draagt alleen maar bij aan het saamhorigheidsgevoel.
www.crawfordsmarina.com
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 

Linssen Yachts BV
Contactpersoon: Wendy Linssen (wendy.linssen@linssenyachts.com)
Brouwersstraat 17,
Postbus 7172,
NL-6051 AD MAASBRACHT
Tel.: +31 (0)475 - 43 99 99
www.linssenyachts.com
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Copyright © 2021 Linssen Yachts B.V., All rights reserved.

Ons adres is:
Linssen Yachts B.V.
Brouwersstraat 17
Maasbracht, Limburg 6051 AA
Netherlands

Add us to your address book



naar inshore.yachtweb.be