Opnieuw genieten van live muziek met ZOOlala¬†ūüé§
      

Concerten ZOOlala, veilig en coronaproof

ZOO voor de artiesten, artiesten voor de ZOO

ZOO Antwerpen en artiesten van bij ons bundelen hun krachten en blazen het stof van het podium in de Koningin Elisabethzaal met een wervelend live optreden

De ZOOlala Band met special guests Johan Verminnen, Barbara Dex, Jean Bosco Safari, Bart Peeters, Sandrine en Natalia. Al deze artiesten geven elke avond het beste van zichzelf en knallen hun grootste hits de zaal in. 
De presentatie is in veilige handen van Ivan Pecnik. Wees er snel bij! 

Kom uit je kot en mis deze unieke kans niet om dit jaar toch nog een veilig, coronaproof, live concert te beleven!
Deze fantastische voorstelling met 9-koppig live orkest vindt plaats op 24, 25, 29 en 31 oktober 2020.

Cultuur en muziek zitten verweven in het DNA van de ZOO. Mensen samenbrengen en verbinden is wat we doen. Daarom willen we artiesten van bij ons een hart onder de riem steken met dit initiatief. En ook andersom. Artiesten steunen de ZOO. 

De opbrengst van deze concerten dient als steun voor ZOO Antwerpen. Wil je de ZOO nog extra steunen? Klik dan bij je aankoop nog een extra steunkaart aan en steek onze werking zo nog een hart onder de riem.

KOOP NU JE TICKETS

Coronaproof genieten

Buitenkomen, live muziek, meezingen, wat hebben we het gemist! Maar mag je samenzitten met je bubbel? En helpen stewards je veilig naar binnen? Bekijk hier de veiligheidsmaatregelen van de Koningin Elisabethzaal. Meezingen achter het mondmasker is toegestaan!

 
ZO GARANDEREN WIJ JE EEN VEILIGE VOORSTELLING

Z√≥ veel goesting 

De artiesten trappelen van ongeduld om er weer in te vliegen! Want een artiest zonder podium is als...een olifant zonder slurf. Benieuwd wat je van een ZOOlala-voorstelling mag verwachten? Presentator Ivan Pecnik vertelt je er alles over. 

 
ONTDEK WAT JE MAG VERWACHTEN

Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen  |  Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen RPR Antwerpen  |  BTW BE 0407 186 105  |  Alle rechten voorbehouden aan KMDA

¬© Copyright 2020 KMDA