6 oktober 2020

 

 Tweede overnachting gratis in Waals-Brabant: verlenging van de actie

 

De provincie Waals-Brabant en het Maison du Tourisme van Waals-Brabant hebben beslist om de actie “1 overnachting betalen = 1 overnachting gratis” te verlengen tot 3 januari 2021. Dankzij dit uitzonderlijk aanbod dat geldig is in het dertigtal logeeradressen dat deelneemt aan de actie, kunt u van een bijzonder moment genieten, maar u kunt ook familie of vrienden laten profiteren van dit aanbod.

 

Praktisch

Voor een betaalde overnachting wordt een tweede overnachting aangeboden via een cadeaucheque van € 75 of € 100. Voor uw verblijf kiest u tussen een dertigtal hotels, gîtes en gastenkamers die deelnemen aan de actie. U koopt een cadeaucheque van € 75 of € 100 op het platform Cirklo voor een verblijf van minimaal twee nachten en u krijgt het dubbele van de betaalde prijs. De promotiecode die u dient op te geven wanneer u aankoopt op Cirklo is DestinationBW. Na de aankoop van de cadeaucheque kunt u rechtstreeks reserveren bij het gekozen logies. De bon moet gebruikt worden voor 3 januari 2021.

Wanneer u een geschenkbon hebt aangekocht vóór 6 oktober en u hebt hem nog niet gebruikt, dan wordt hij automatisch verlengd tot 3 januari 2021.

 

Een relance-actie voor de toeristische sector


Om het verblijfstoerisme te steunen dat zwaar is getroffen door de sanitaire crisis, hebben het Maison du Tourisme van Waals-Brabant en de provincie Waals-Brabant een budget vrijgemaakt van € 150.000. Deze actie wil Waals-Brabant promoten als bestemming voor een korte vakantie en zal ook indirect de lokale economie steunen via de horeca, korte-circuits, het cultureel aanbod enz.
 

Ervaar twee keer meer emoties in Waals-Brabant !

 

 

 

Het Maison du Tourisme van Waals-Brabant

Het Maison du Tourisme van Waals-Brabant werd opgericht in juni 2019. Zijn rol is de promotie van het toerisme in Waals-Brabant en het stimuleren van de economie van de provincie.
Het Maison du Tourisme van Waals-Brabant heeft als opdracht Belgische en buitenlandse toeristen te ontvangen en te informeren, maar ook professionals van het toerisme te begeleiden op het grondgebied van de provincie.

 

Perscontact

Het Maison du Tourisme van Waals-Brabant
Chloé Hondequin
0498 / 64 72 09
coline.senterre@brabantwallon.be
www.destinationbw.be/Espace-presse

 

 

 

Blijf op de hoogte :

 

Facebook

Website

Email

Instagram

 

 

Copyright © 2020 Maison du Tourisme du Brabant wallon, All rights reserved.
Ons adres :
Het Maison du Tourisme du Brabant wallon
Place du Brabant wallon 1
Wavre 1300
Belgium
Add us to your address book







Maison du Tourisme du Brabant wallon · Place du Brabant wallon 1 · Wavre 1300 · Belgium