Nieuwjaarsbrief

Een terugblik op 2020 en vooruitzicht naar 2021

Nieuwjaarsbrief

Beste relatie,
Als familie De Wit tonen we ons respect voor onze medewerkers en onze klanten die in 2020 gewoon zijn blijven doorgaan.  Ook al werd er niet alle dagen om 20u voor de binnenvaart en transport algemeen geapplaudisseerd, wij hebben jullie inzet wel enorm gewaardeerd.  Samen hebben we ons niet uit ons lood laten slaan en zijn we positief blijven doorgaan. Waar het moest, hebben we zelfs een tandje bij gestoken.  Flexibiliteit, één van de kernwaarden van onze bedrijven, werd meer dan ooit levensnoodzakelijk in tijden van veel maatregelen, sluitingen en telewerken.  We hebben mede dankzij U toch mooie herinneringen aan 2020 overgehouden.

ZIN IN 2021

De omstandigheden in 2020 hebben aangezet tot een versnelde digitale transformatie. Wij hebben achter de schermen hier zwaar op ingezet en willen u als klant in 2021 aangenaam verrassen met een aantal nieuwe tools die u meer service zullen bieden.  Bij Nassau Scheepsbenodigdheden lanceren we zo NARETO, de Nassau Rederij Tool, waarbij u steeds de volledige controle over al uw orders behoudt. Daarbij genereert NARETO gedetailleerde rapporten en analyses over uw schip/schepen. In NARETO beheert u ook de verf-, smeer - en filterschema's 
De aanstelling van een CEO heeft ons de ruimte gegeven om meer na te denken over strategische doelstellingen.  Vol enthousiasme kijken we uit naar 2021 om er samen met u het beste van te maken.  We streven naar een structurele en duurzame groei in een omgeving waar mensen zich goed voelen. Zo zullen we in de toekomst verder inzetten op diversificatie in onze bedrijven zodat we op lange termijn een groeiend en dynamisch familiebedrijf blijven.

ANTWERP NAUTICAL EVENT

In 2020 hebben we onze eerste en meteen succesvolle editie georganiseerd van het Antwerp Nautical Event.  Dat dit het laatste event van 2020 zou worden, had uiteraard niemand verwacht.  U heeft ons wel gemotiveerd om dit concept nog verder uit te bouwen en in september 2021 zal er een nieuwe editie komen.  We kijken er meer dan ooit naar uit om jullie eindelijk nog eens te mogen zien en hopelijk ook nog eens een goede hand te schudden met een drankje en voor wie zin heeft een goeie knuffel!

Wij danken jullie voor het vertrouwen en wensen jullie een schitterend 2021 !

Peter De Wit
 
Nassau Scheepsbenodigdheden BVBA 
+32 (0)3 233 00 67
info@nassau.be

Facebook / Website

Facebook / Website


Copyright © 2020 ,Alle rechten voorbehouden.

U kan ons contacteren via:
Nassau Scheepsbenodigdheden
Asiadok-Oostkaai 28D
Antwerp 2030
Belgium

Add us to your address book