PERSBERICHT Geen Linssen Yachts Boat Show, maar de Linssen Yachts Adventsweken van 23 november t/m 12 december
Linssen Yachts - www.linssenyachts.com
Geen Linssen Yachts Boat Show, maar de Linssen Yachts Adventsweken van 23 november t/m 12 december
Reeds 20 edities van de Linssen Yachts Boat Show gingen ons al voor. Een groots evenement dat binnen de branche een grote bekendheid en reputatie heeft verworven. Want waar zie je zoveel nieuwe motorjachten in de 9-16 meter klasse bij elkaar? Liefhebbers van heel Europa én daarbuiten troffen elkaar jaarlijks op en rond de werf.

Linssen Yachts Adventsweken
Dit jaar wordt de wereld  echter getroffen door een fenomeen  waar niemand op gerekend heeft, de COVID-19 pandemie, waardoor het niet verantwoord is de show dit jaar in zijn huidige format voort te zetten. Linssen Yachts, en ook uw lokale Linssen-partner in uw eigen land zijn echter – zoals altijd – zes dagen per week geopend. De internationale Linssen-familie nodigt u dan ook uit voor de Linssen Yachts Adventsweken van maandag 23 november t/m zaterdag 12 december.

Kom naar Maasbracht
Tijdens de Linssen Yachts Adventsweken gaan we u verrassen met een gezellige adventssfeer met glühwein, warme chocomel en sfeervolle kerstmuziek bij het haardvuur en de kerstboom. U kunt in alle rust en zonder verplichtingen de opgestelde nieuwe en gebruikte Linssen-jachten te bekijken en aan een rondleiding door de werf deelnemen.

Of bezoek een van onze partners
Kunt u of mag u niet naar het buitenland reizen? Dan hebben we daar alle begrip voor. Daarom hebben diverse Linssen-partners eveneens hun deuren geopend tijdens de Adventsweken, zodat u ook lokaal het Linssen-jacht van uw dromen kunt bekijken. Deelnemende partners zijn Jonkers Yachts in Ouddorp (NL), Aqua Libra Sales in Kinrooi (B), Hennings Yacht-Vertrieb in Papenburg (D), Wassersport- und Freizeitzentrum Kreusch in Schweich (D), Yachtzentrum am Prerauer Stich in Zehdenick (D), Aquarelle in Auxerre (F), Boatshowrooms in Shepperton (UK) en Proficon Marine in Espoo (FI)!

Tijdens uw bezoek ontvangt u ons Advents-welkomstpakket met onze nieuwste brochure met alle nieuwe modellen erin, een feestelijke adventskalender en nog enkele verrassingen voor thuis. Heeft u vragen? Dan staan onze medewerkers klaar om u te helpen.

Wij verzoeken u alleen uw bezoek (bij Linssen Yachts en bij onze dealers) aan te melden, zodat we er voor kunnen zorgen dat u ongestoord en veilig kunt komen. www.linssenyachts.com/advent.

En ondertussen: blijf sterk, blijf gezond! Tot gauw! 
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Copyright © 2020 Linssen Yachts B.V., All rights reserved.

Ons adres is:
Linssen Yachts B.V.
Brouwersstraat 17
Maasbracht, Limburg 6051 AA
Netherlands

Add us to your address book