Unieke primeur in de BeNeLux en DuitslandVoor het eerst in Roermond te bezichtigen; Riviera 4800 Sport Yacht Series II
| Nieuws uit de jachtmakelaardij |  
30-11-2020

Unieke primeur in de BeNeLux en Duitsland
Voor het eerst in Roermond te bezichtigen; 
Riviera 4800 Sport Yacht Series II

 

ROERMOND - Met zekerheid één van de meest luxueuze kwaliteitsjachten in haar klasse; de Riviera 4800 Sport Yacht Series II. Het is niet alleen bewonderingswaardig dat dit merk jachten helemaal aan de andere kant van de wereld handmatig wordt vervaardigd, maar ook dat deze jachten getest worden onder de zwaarste offshore omstandigheden zoals ze die alleen kennen in de grote oceanen aldaar. Dit jacht is nu voor het eerst te bezichtigen in de verkoophaven van Bestboats in Roermond. 
 

Dat dit merk tot op heden niet zeer bekend is in de regio Benelux en Duitsland is wel logisch. Het merk bestaat sinds 1980 en is door de tijd heen uitgegroeid tot een gerenommeerde werf. Heden ten dage vervaardigen ze ongeveer 20 modellen jachten in verschillende modelreeksen. Door de jaren heen heeft Riviera door haar brede, diverse aanbod een wereldwijd publiek weten aan te spreken. Tot in 2019 het merk bij Bestboats onder de aandacht kwam, waarna kort daarna het dealership bezegeld werd. 
 
Over de Riviera 4800 Sport Yacht Series II
Beginnend met de vaarprestaties; deze Riviera 4800 SY is voorzien van 2 Volvo-Penta D8-IPS 800 motoren van elk 600 PK met IPS aandrijving. Deze 600 PK sterke Volvo Penta 6-cilinder-in-lijn D8 motoren zijn voorzien van een supercharter voor ongelofelijke respons bij lage toerentallen, ze staan gekend om het zuinigere verbruik, lagere emissie, en daardoor een groot actie-radius en een ultra-snelle acceleratie. 

 

Hoge graad van afwerking en alle luxe opties zijn simpelweg de standaard
Dit jacht beschikt 5 vaste slaapplaatsen, verdeeld over 2 ruime slaaphutten. De Mastercabin is onder andere voorzien van airconditioning en TV en is zeer luxe en ruim ingericht. Tevens is de gastenhut voorzien van airconditioning, TV en heeft 3 één-persoonsbedden, waarvan met een simpele druk op de knop 2 bedden elektrisch samenkomen en omgevormd kunnen worden in een tweepersoonsbed.
Ultiem ontspannen of watersporten; alles is een genot op dit jacht
Deze Riviera is gebouwd voor ultiem genot gedurende lange zomerdagen. Aan alle details is gedacht; de praktische indeling met een ruim lounge achterdek (van 7,5 vierkante meter). Voor ultieme ontspanning is er een groot zonne-ligbed en een high-end muziekinstallatie aanwezig. Een van de USP's van de Riviera Sports Yachts is de elektrisch te openen tendergarage en een hydraulisch afzinkbaar zwemplateau met een hefvermogen van 250 KG. Hierdoor is het mogelijk om naast de tender in de garage eventueel een tweede boot of jetski aan boord mee te nemen.
Ruimte en details 
Ook binnen staat, naast het leven op het buitendek, ruimtelijkheid voorop. Dit jacht heeft een grote schuifdeur en een groot te openen raam welke de salon en het achterdek automatisch samensmelt tot één grote ruimte. De grote aanwezige raampartijen creëren goed zicht tijdens het varen. Voor wanneer de avond valt, zijn voor al deze ramen passende raamblinds aanwezig en valt dit jacht buitenom op door de chique dekverlichting. 

Bestboats laat u graag zien wat er varend op het water allemaal mogelijk is!
Sinds 2019 is Bestboats officieel importeur van Riviera Yachts voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. De basis van dit dealership ligt erin toen Bestboats enkele jaren geleden de verkoop mocht doen van een Riviera makelaardij jacht. 
Arie Drenth, directeur-eigenaar van Bestboats zegt: “Ik heb het jacht zelf afgehaald uit de thuishaven waar deze destijds lag. Gedurende de overtocht van een paar uur was ik onder de indruk van het vaargemak en de hoge graad van comfort. Dit jacht móest gemaakt zijn voor langere vaartochten, maar past ook zeker in de omgeving van de binnenwateren. Ik kende het merk zelf niet, maar mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld; ik wilde meer te weten komen. Daarom heb ik een ontmoeting geregeld op BOOT Düsseldorf. Kort daarna beklonken we het dealership voor de regio Benelux en Duitsland. Sindsdien hebben we nog geen demo jacht in onze haven gehad, maar nu kunnen we met trots deze Riviera 4800 Sport Yacht Series II met u delen. Want dat is waarom wij dealer zijn geworden; wij willen u graag laten zien wat er varend op het water allemaal mogelijk is, zeker wanneer het van de andere kant van de wereld komt!”

Meer informatie over dit jacht, dan nodigen wij u uit contact op te nemen met Bestboats op via +(0)475 74 37 05 of per mail info@bestboats.nl. Ons bezoeken kan ook. Wij hebben COVID-19 veiligheidsmaatregelen getroffen zodat u ons veilig en verantwoord kunt bezoeken.

** Foto's in HR kwaliteit en Bestboats logo op aanvraag verkrijgbaar

Meer informatie kunt u vinden onder www.bestboats.nl

Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
YouTube YouTube
Copyright © 2020 Bestboats International Yachtbroker, All rights reserved.

Contact data:
Bestboats International Yachtbroker
Maashaven 4
6141 TB Roermond
Telefoon: +31 (0)475 743 705
E-Mail: info@bestboats.nl
Web: www.bestboats.nl www.bestboats-newyachts.nl / www.pirelli.bestboats.nl