Ensemble Reflection - Nocevento uitgesteld door Corona!! 😔

Novecento
*Corona update*
 

Beste ,

We kunnen terugblikken op een geweldige première met een enthousiast publiek en een cast en crew in topvorm! Het was een avond om niet snel te vergeten en eentje die zeker voor herhaling vatbaar is.


 
Met de coronacrisis en de recente ontwikkelingen zijn we helaas, met ongelooflijk veel pijn in het hart, genoodzaakt om de voorstellingen van dit weekend, op 14 en 15 maart, uit te stellen.


Die beslissing komt er na heel wat intern overleg en na de maatregelen die momenteel getroffen worden in de hele culturele sector. Verdere besmettingen met het Corona virus zijn ten alle kosten te vermijden. We willen iedereen een onvergetelijke en onbezorgde avond kunnen bieden.

We willen benadrukken dat uitstel geen afstel is! We hebben de voorbije twee jaren zeer hard aan deze productie gewerkt. Novecento is reeds 6 jaar in de maak en dinsdag heeft het publiek met volle teugen van het resultaat kunnen genieten.

Alle tickets en sponsoringen die reeds aangeschaft zijn blijven geldig op de komende voorstellingen van Novecento, mocht u hierover toch nog een vraag hebben kan u zich richten tot info@reflectionvocaal.be
We geven u dan ook zo snel mogelijk nieuwe data door en lichten met plezier een tipje van de sluier op met enkele impressies van de voorstelling. Wij danken u voor het begrip, wij hopen u talrijk te mogen begroeten op een latere datum en wensen u en uw naasten een goede gezondheid toe.

Het Reflection Team

 
 

Enkele impressies met dank aan © Andreas Van de Maele

Onze zangers aan het woord

 

In de aanloop naar deze reeks voorstellingen werden de zangers van het ensemble uitgedaagd als nooit tevoren: gloednieuwe muziek werd uit het hoofd geleerd, interactie op het podium met acteur en andere zangers, een eigen take op het stuk, personages werden gecreëerd... 

Op onze facebookpagina kon u ontdekken wat enkele van onze zangers vinden van dit project in een korte reeks video's. Herontdek ze nu op onze pagina. 

 
zangers aan het woord